Taková všehochuť.

Kde je Matt ??

29. 11. 2008 21:01
Rubrika: Jen tak

Celosvětový tanec Matta Hardinga. Doprovod je indická písnička "Praan" podle Indické básně "Řeka života".

Matt byl obyčejný programátor a sám o sobě tvrdil, že je gaučový povaleč. Jednou v sobě ale sebral odvahu, řekl si že chce zkusit něco nového a tak vybral všechny svoje úspory a vyrazil na půl roční cestu kolem světa.

Jeho kamarád ho přesvědčil, aby se nechal natočit jak tancuje svůj typický tanec u některé z památek, kterou na své cestě navštívil. Matt si založil svou stránku a na ní publikoval svoje zážitky z cesty.

Svým tancem si podmanil celý svět. Dvě krátká videa, kde tancuje například na velké čínské zdi, ale i na Karlově mostě v Praze si získala srdce fanoušků. Díky serveru YouTube se stál známým po celé světě a splnil se mu jeho sen.

Jedna začínající americká firma na výrobu žvýkaček mu totiž nabídla, že mu uhradí veškeré náklady na jeho další cestu. Vzniklo tak třetí video o délce něco přes čtyři minuty. Největším dárkem pro Mattovi fanoušky pak bylo to, že si mohli zatancovat s ním.

Jednoduchý tanec a jednoduchý nápad, který spojil mnoho lidí na celém světě. Zde je:

Zobrazeno 1496×

Komentáře

Daajulka

haaaah..to je dobrý!!! možná jsem to přehlédla, ale netancoval v ČR žejo? To by teda měl!!:o)

MartinACK

jo tancoval i v ČR, na Karlově mostě, ale to je jiný video:-) toto je jeho třetí a zatím poslední video, ale myslím že je nejlepší:-)

Tofl

Když jsem viděl poprvé Matta a jeho video, tak mě zaujalo. od té doby jsem viděl všechna jeho videa, která jsou dostupná na netu.<br />
Je to skvělý náapad . . .<br />
<br />
http://www.wherethehellismatt.com/?fbid=-NIFu2Gf07d<br />
<br />
http://www.youtube.com/user/mattharding2718

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz